Gelégodis. Bild Tine Worén på bloggen Healthy Clean Lifestyle…. Ladda med sportlovsenergi. Idag får du ett av mina recept på gelégodis med mycket vackra bilder som jag lånat från Tine Worén
Hej på er. Äntligen har jag fått till en uppdatering. DReceptet idag är absolut ingen "nyhet", ni har säkert sett det på många andra bloggar och i tidningar
Idag var jag sugen på något "brödigt" till lunch och kom på mitt recept på havre & kesella frukostfrallor som jag ofta gjorde till frukost för ett par år sedan
Sista dagen på påskens helg är här och vi hoppas att ni har haft det bra och fått njuta av god mat. Vissa fick tydligen besök av kung vinter och det med besked, vi slapp tack och lov undan snöfallet även om det plötsligt blev kallt om öronen igen
Sportlovsextra. Goda tekakor. Skrivet i. Bröd den. 21 Februari 2017, kl 08. 19 / Direktlänk. Klockan är 08. 01 och jag har varit vaken sedan klockan 06
Svenskt viltkött är en riktigt nordisk delikatess. Här, runt stugan stryker det både vildsvin och rådjur, men har ännu inte sett någon hjort “live” som man säger
Har ni börjat ert planerade inför påskmiddagen eller kommer ni gå bort till dukat bord. Vi är bortbjudna nästan alla dagar i påskhelgen, men jag kommer bidra med några rätter till buffébordet
Halloj på er. Ännu en härlig vårdag till ända. Barnen har varit lite småförkylda idag så det har varit ganska lugnt här men jag avrundade kvällen med en härlig powerwalk i kvällssolen – underbart
Lite, men bara lite tomt har det tyvärr ekat här i det Mårtenssonska köket några dagar, men så kan det gå när förkylning blandas med sent kvällsarbete - vi hoppas ni har överseende
Något som jag är svag för är nougat och hasselnöt, och båda smakerna passar fantastiskt bra ihop. Därför ville jag göra en härlig chokladtårta fylld med nougat och täckt med nöt-creme
Hoppsan så var det redan lördag minsann. Inte vilken lördag som helst är det, det är den sista för denna månaden och den är härligt vårlig och solig, i alla fall i här nere i Skåneland
Dumplings. Jag hade finbesök från Malmö som kom på en väldigt bra idé. Att vi skulle göra dumplings. Självklart tog hon för givet att jag skulle veta hur man gör dumplings men sanningen är den att jag nästan ALDRIG lagar asiatisk mat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.