Spagetti alla puttanesca Ingredienser Portioner. 4 400 g spaghetti 3 vitlöksklyftor 1 röd chilifrukt (t ex spansk peppar) 1 burk urkärnade kalamataoliver (à 300 g) 1 burk körsbärstomater (à 400 g) 6 sardellfiléer i olja 2 msk kapris 2 msk hackad persilja 2 msk olivolja Lägg till i inköpslistan www.ica.se
Krämig pasta med ädelostsås – enkelt recept 400 g tagliatelle. 1200 g blåmögelost. 13 dl grädde mittkok.expressen.se
Salsicciafräs med pasta och pecorino Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Salsicciafräs 4 port spaghetti 2 krm salt 250 gram körsbärstomater 0,5 st röd lök 2 klyfta(or) vitlök 1 msk olivolja 1 tsk torkad basilika 1 tsk chiliflakes 400 gram salsiccia 2 msk tomatpuré 0,5 msk balsamvinäger 1,5 dl vatten 1 tsk grönsaksbuljong 1 krm salt 1 krm svartpeppar 0,5 st citron(er) 75 gram pecorino Gurksallad 0,5 st gurka 2 tsk olivolja 0,5 tsk vit balsamvinäger 1 krm salt 1 krm svartpeppar Köp receptet Näringsvärde Kcal www.tasteline.com
Kräftpasta Efter alla dessa kladdkakor var det riktigt gott med något osötat att stoppa i magen. Jo, jag har ätit lite annat den senaste tiden också även om det känns som om just kladdkakor dominerat kosten en period Min Goda Sida
Broccolisås med ädelost till pasta broccoli. 1ädelost (140 g). 1pressad vitlök. 1lätt creme fraiche eller matlagningsgrädde. 1svartpeppar. 1Pasta t ex fettucine1 Svt
Pasta Puttanesca med purjolök och zuccini Ingredienser Portioner. 4 1/2 purjolök 1/2 zucchini 2 morötter 3 vitlöksklyftor 1 röd paprika 1 röd chilifrukt (t ex spansk peppar) 1 burk urkärnade kalamataoliver (à 300 g) 2 msk olivolja 1 burk körsbärstomater (à 400 g) 2 1/2 dl grönsaksbuljong (fond eller tärning och vatten) 8 sardellfiléer i olja 2 msk kapris 4 port spaghetti 1 kruka persilja Till servering parmesanost Lägg till i inköpslistan www.ica.se
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.