Iställetförrisgrynsgröt. Oftast blir det efter maten, när jag redan ätit både julbord och ansenliga mängder julgodis, varför jag sällan äter särskilt mycket ris à la Malta
ข้าวเหนียวเปียกข้าวโพด eller lite lättare ”kao niaw piak kao pot”, om en nu ska försöka sig på en fonetisk variant, är alltså en söt risrätt med och majs kokad i kokosmjölk
Iställetför potatisgratäng. Jag tycker att det är det allra bästa substitutet för potatisgratäng. Förberedelsetid 10 Minuter Tillagningstid 20 Minuter Total tid 30 Minuter Recept av. Klicka för att dela till Pinterest (Opens in new window)Dela på Facebook (Opens in new window)Klicka för att dela på Twitter (Opens in new window)Klicka för att dela på Google+ (Opens in new window)Klicka för att dela på Tumblr (Opens in new window)Klicka för att maila detta till en vän (Opens in new window)Klicka för utskrift (Opens in new window) 10 Minuter Till
Då sojabönor har ett högt proteininnehåll naturligt är det föga förvånande att produkter gjorda av sojabönor – exempelvis tofu och tempeh – toppar listan över de mest proteinrika vegetariska alternativen
(Håll koll på oljan medan du värmer den, den ska bli riktigt varm) Häll försiktig oljan över riset och lägg lock på kastrullen och ställ den på låg värme
Plazmakex är kända över hela Balkan berättade Kristian på Prima Delikatesser i Hötorgshallen. På Balkan är det nämligen inte helt ovanligt att en använder malda kex iställetför mjöl i bakverken
Dela margarinet i mindre bitar och låt det stå framme en stund för att bli rumsvarmt. Blanda alla ingredienser och knåda för hand till en slät och smidig deg
Häll på vatten så att det täcker, salta och förväll några minuter. Fänkål är en grönsak som innehåller ytterst lite kolhydrater (1,8g/100g) och fänkålsgratäng är därför ett bra alternativ om man vill äta mindre kolhydrater på kvällen (se tidigare inlägg här om varför det kan vara bra)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.