Jag bakade denna cheesecake med kanel för någon vecka sedan - tyvärr hann jag inte ta kort på den innan fikagästerna slukade den men här kommer receptet
En krispig men samtidigt seg quinoabarmed massor med nötter och en topping av mörk choklad. Grovhacka solrosfröna och pekannötterna och blanda ihop dem medquinoan i en skål
Kanske inte det nyttigaste man kan äta och definitivt inget man köper för att äta en vanlig vardag. Rulla in i folie med folieändarna böjda nedåt för att vätskan ska rinna ut
Jag blandade quinoanmed tahini för att göra det lite klibbigare, så att det fastnar på noribladet. Rulla sedan ihop makirullen med hjälp av sushimattan
Denna växt är ett utmärkt substitut försparris, med en snarlik smak. Placera över vattenbad, häll i lite i taget av det smälta smöret medan du vispar (hårt, MEN inte för mycket i gången då skär sig den)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.