Magic Cake är en kaka jag läääänge velat testa att göra, men har inte kommit till skott. Det magiska med den är att man gör en smet, slänger ner i en liten långpanna (jag hade 22X23 men fick inte i all smet, så det går nog bra med en 25-26X25-26 i diameter
nstructions. Preheat oven to 325 F degrees. Grease and Line 8 inch x 8 inch baking dish with parchment. Separate eggs and add the egg whites to a mixer and beat egg whites stiff
Black Magic & Blueberry Mousse Layer Cake ~. Ingredienser Black Magic Chocolate bottnar. Fördela smeten lika i formarna och grädda i mitten av ugnen för ca 30-35 minuter eller tills en tandpetare kommer ut torr. 3-4 msk mjöl. 3-4 msk svart kakao. 4-5 äggvitor eller 1,3 dl ägvitor. 4-5 msk socker (beroende på hur sött du vill ha moussen). 3-4 msk mjöl. 3-4 msk svart kakao. 4-5 äggvitor eller 1,3 dl ägvitor. 4-5 msk socker (beroende på hur sött du vill ha moussen)
Nu har jag tagit tag i saken och bakat den här, black magic cake. 30-35 minuter. Jag var inne och surfade på Pinterest och där såg jag en fantastisk tårta
Blanda ihop 1 msk olivolja med chiliflakes och strimlad vårlök, efter 15 minuter ta ut formen från ugnen och häll på blandningen, rör runt och rosta ytterligare 15-20 minuter
Conclusion was, that a thin batter which gets fluffy due to some eggwhite goes into the oven - where the magic happens - and comes out as a cake with three different layers
Smält smöret i en skål i micron på full effekt i 1-2 min. Grädda i microvågsugn ca 700 Watt i 6-8 min. Vispa ihop ägg och socker med elvisp till blandningen blir pösig
Jag beställde ett par så snygga jeans från Gina Tricot HÄR. En dryg månad till så ligger jag här igen. Nu börjar jag tröttna på solens frånvaro härhemma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.