Och jag antar att jag kommer vara rätt slut när jag kommer hem, i alla fall såpass att jag förmodligen inte har någon större lust att ställa mig och laga en senare lunch
Inga större fel med det för dels är det en mindre miljöpåverkan av att äta lite mer grönt, och vegetariskt portein är jäkligt mycket billigare än animaliskt kött
Det är alltså på tiden att vi börjar kommunicera med våra magaroch fråga hur de mår. Var det nån som såg på Skavlan häromsistens, och intervjun med den unga, fantastiska tjejen - medicinaren och forskaren Giulia Enders - som skrivit boken "Charmen med tarmen"
Det är nämligen den första idag, och två månader tills vi lämnar stan för landet. Igår var jag ute hos mormor och morfar en sväng och det var så mysigt
Nackdelen med att älska att laga mat och att baka är att det, efter några års övning, blir väldigt gott så ibland kan man inte riktigt sluta äta tills det är försent och magen är proppfull och resten av kvällen spenderas på soffan
Kollade innehållsförteckningen igår på Proviva och det är rena godiset. Ständigt sneglande på vågen, den svullna magen som krånglar och tröttheten som kommer
men även om den var med massvis med nyttigheter, reagerade min mage och hjärna på den rätt mycket. Man kan också ta alla ingredienser direkt från kylskåpet, då får du en fräsch och svalkande smoothie
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.