150 g rumsvarmt smör1 dl havregryn1 msk kallt vattenRågsiktBlanda allt till smidig deg , börga med 2 dl mjöl o ta i lite mer till fin deg, ställ in 30 min i kylen. 2 ägg1 dl mjölk½ pkt keso (stort pkt)150 g riven ost75 g riven ädel ost, den du gillar, vi hade kvibille ädel
Jag tycker att en äggröra ska vara krämig, lätt saltad och serveras med knaperstekta bacon. Det var länge sen jag gjorde äggröra och har tydligen glömt bort hur fort det går
Så här har ni ett recept på äggröramed bacon. Blanda sedan allt till äggröran. Äggröra måste vara den godaste frukosten och tillsammans med knaperstekt bacon så kan det bara bli bättre
Det finns många sätt att göra blomkålsbotten, här är min lite magrare variant. Botten 1 port. 1/2 blomkålshuvud i mixer + 1 dl äggvita och 1,5 tsk fiberhusk
Alltså äggröra är bara så gott. Det är riktigt gott o ha både på macka som jag har här, bara äta som det är eller det mest klassiska tillsammans med bacon
Toppad med skivad banan, kanel och honung. Det här ser ut som risgrynsgröt men är en skål keso. Går ju jättebra att förbereda och ta med till jobbet eller träningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.