Tid ca 25 min / 10 pers / Ugn 200 graderIngredienser. 100 gram mörk blockchoklad100 gram smör3 ägg1,5 msk kakao2,5 dl strösocker1,5 dl vetemjölValfri topping (strössel, chokladsås, hallon, blåbär)Smält smöret i en kastrullLägg i blockchokladen i små bitar och låt den smälta i smöret, rör om under tiden
Recept. Maria E. lör, 2013-09-14 08. 01. 30min. (0). Blanda alla ingredienserna till en jämn smet. Fyll Madeleine formarna som är smorda och bröade jämt så alla formar får lika mycket smet
Ljuvliga små kaka med doftar av Rose. Varje gång när jag spenderar min tid i köket med mina bakverk blir jag mycket glad speciell när dofta av min kaka som jag bakar sprider sig hela min lägenhet så det gör mig mycket glädje
Underbart goda och luftiga franska småkakor med smak utav citron och bär. Man bör ha en Madeleine bakform men ifall man inte äger en sådan så går det bra med en mini muffinsplåt
Har alltid velat ha en madeleineform men de är så attans dyra men här gjorde jag mig ett kap. Fick köpa den för halva priset och då kunde jag unna mig den formen
När jag såg det här receptet hos Landleyskök så hajade jag till av mixen sambal, senap och lingonsylt och mina smaklökar drog liksom ihop sig en gnutta men håll i er vad gott det blev
Har gått och blivit sjuk igen och mår skit. Inte kul med jätte hosta som river i lungorna. ( blä. Men då fick jag möjlighet att experimentera med att göra en grön smoothie som innehåller massa goa grejer
Den här maträtten mina kära vänner, den hoppas och tror jag att många kommer att testa. Har förstått av statistik att just rätter som denna är populära på min blogg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.