Machu Picchu-torn med chimichurri
lilla matdériven
lilla matdériven
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 port Chimichurri
  • 1,5 dl färsk koriander
  • 1,5 dl färska myntablad
  • 2,5 dl färsk bladpersilja
  • 1 tsk färsk chilifrukt, finhackad (justera mängden efter tycke och smak)
  • 2 vitlöksklyftor, finhackade
  • 4 msk limejuice
  • 4 msk extra virgin olivolja
  • flingsalt och nymalen svartpeppar
  • 2,5 dl quinoa, okokt
  • 1,5 dl svarta linser, rensade och avsköljda
  • 400 g grovt riven zucchini
  • 1 aubergine 100 g fetaost
  • ½ färsk mango, tärnad
  • extra färska kryddor, ex. persilja, koriander och mynta

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.