Recept på klassisk skärgårdssill i len och krämig sås gjord på crème fraiche och majonnäs. Antingen kan man köpa färdiginlagd sill, eller så kan man lägga in sin egen
I semmelkladdkaka får man det bästa av alla världar, kladdkaka, semla och mandelmassa. Eftersom jag inte älskar massa grädde så gör jag små klickar av grädde runtom, lagom för mig
Suget efter julmat har börja komma så smått och jag dreglar lätt när jag tänker på krämig Janssons frestelse, små delikatessköttbullar, olika sillar, rökta fiskar och allt annat gott
Det var tummen upp, jag eller vi gillar verkligen grytor perfekt att ta till när fantasin tryter och så bra när det blir så att det räcker hela veckan… grytor blir bara godare närmanvärmer dem
Receptet till levainbrödet kommer ifrån bloggen Pain de Martin och är långt och lite krångligt men har man tid så ska man absolut ge sig på att testa det eftersom det blir så otroligt gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.