Hej hej. Denna veckan har M valt de flesta rätterna då jag jobbar fem kvällar. Mattias fyller år på torsdag och han har varit sugen på fisksoppan länge nu så det blev bra att skjuta på den förra veckan
Läste att vi människor tillbringa 1/3 av vårt liv i sängen, vissa tycker kanske det är slöseri med tid, medan för andra blir sömnen otroligt viktigt för klara av vardagen
Jag är varken en viking eller isbjörn så jag frös så in i vassen. "När andra ljuset brinner är snart Lucia härhon bjuder oss på kaffe och bud om julen bär"
Serranolindad kalkonfilé med apelsinsås och ugnsrostad timjanpotatis. God fortsättning allesammans. Jag hoppas innerligt att ni haft en bra jul tillsammans med era nära och kära
Som vi skrivit tidigare så har vi skurit ner på vitt socker rejält här i köket, framför allt så är det herr M som verkligen har tagit ett krafttag om det vita sockret
Fredagshälsningar på er alla, denna (äntligen) soliga dag - så underbart skönt det är att få slippa undan Niagarafallen som vi levt i de senaste dagarna, vi hoppas verkligen att det håller i sej ett bra tag framöver
Hej på er och välkomna till 2017 års upplaga av Mårtenssons kök. Hur har du det efter nyårsfirandet, gav du några löften inför året eller hoppade du på det
Alias Grace. Doktor Jordan försöker ta reda på vad som har hänt genom att intervjua Grace Marks som är livstidsdömd för morden på sin ex-husbonde och hans älskarinna
Den här tårta gjorde jag till ett barnkalas och den gillades av både vuxna och barn. Det blir en härlig blandning mellan salt och sött, och det är det som gör att den blir så otroligt god
Nyttig och vacker kål. Svartkålen har blivit allt vanligare i grönsakslanden runtom i Sverige. En mycket god, näringsrik och vacker kålsort som odlas mest nere vid Medelhavet
Idag möts Italien och Sverige i en ugnsform här i det Mårtenssonska köket, när vi bjuder på en ugnsstekt medisterkorv fylld med tomater, mozzarella och basilika, toppad med parmesanost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.