Färskostdipp med apelsin, mynta och koriander. Färskostdipp med soltorkad tomat och basilika. Blanda allt i en skål och mixa eventuellt med mixerstav för en slätare röra
Färskostdipp med apelsin, mynta och koriander. Färskostdipp med soltorkad tomat och basilika. Blanda allt i en skål och mixa eventuellt med mixerstav för en slätare röra
Pressa vitlöksklyftan och blanda med vattnet, låt stå i 10 min. Tillsätt de övriga ingredienserna. Låt det koka upp under omrörning, tills såsen tjocknat
Klä en brödform, cirka 10 x 30 centimeter, med bakplåtspapper som går upp på kanterna. Vispa ihop grädde, socker, sirap, kakao, vaniljsocker och smör i en kastrull, koka upp och låt sjuda på medelvärme tills kolasmeten når en temperatur på 122 grader eller klarar kulprov, se ruta
Servera grytan omedelbartmed kokt ris och extra sojasås. Skär köttet i tunna små skivor. Blanda vinäger, soya, farinsocker, Mai Yen salt och pressad vitlök
Lagade Ku lao jou sötsurt fläsk med grönsaker och ananas tidigare. Fixa konsistensen med mer vatten. Sötsura såsen, gör dubbel sats om ni vill ha fläsk som simmar i sås, annars ska den bara täcka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.