Koka upp Milda mat & visp med Milda margarin, apelsinsaft och florsocker. Alternativ doppa tryfflarna med hjälp av en gaffel i den vita chokladen, och lägg upp dem på ett bakplåtspapper, låt stelna i kylen
Vispa i äggen (+ äggulan), mjölk, olja, och vatten i den stora skålen med alla torra ingredienser. Tillsätt smält choklad och vispa tills allt blandats väl, gör samma sak med kakao blandningen
Det jag ska bjuda på nu kräver egentligen inte större presentation, det räcker väl med att säga ”sammetslen mörkchokladtryffel” så förstår alla hur gott det är
Mörkchokladtryffel. Chokladtryffel. Skär kakan i rutor med en vass kniv. Häll smeten i en form, ca 18 • 25 cm, klädd med bakplåtspapper. 200g mörk choklad
Mörk choklad. Linda in bananerna med skal i aluminiumfolie. Skala och riv ingefära. mörk rom. Skär ett snitt längs med hela bananen så att du får en ficka
Garnera med äpple och kanelstång. 1ingefära, färskriven. 1rom, mörk. 1, skivat äppleÄppel- och romdrink Blanda äppeljuice, limejuice, socker och ingefära
När ingefäran är klar lägger du den i lagen som du kokat upp med vatten, socker och citron. Att ingefära är en av mina favoriter är svårt att missa eftersom jag använder det i vart och vartannat recept
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.