Men faller blogglusten ner på en så måste man ju gripa tag i den innan den försvinner igen. Och nu vet jag inte alls hur jag ska lyckas göra en snygg övergång från det här ämnet till mat så jag bara struntar i det och hoppar direkt på biffen istället
Om jag bara fick ha en kokbok är denna det självklara valet. Jag tittar sällan på matprogram i tv men läser regelbundet "Allt om mat" och en del kokböcker, men framför allt återvänder jag alltid till Julia Child som länge varit min mat-guru
Sen efter en jobbdag så är det bara att starta grillen, pensla på glaze och grilla. Min bror och hans pojke kom spontant över så jag grillade även en fläskfilé och en bit rökt fläsk till och så körde jag latvaritanten och värmde på färdig potatisgratäng och slängde i hop en spenatsallad
För det var i Mitt Köks tält vid Skrea Strand som jag och Lars tillbringade kvällen i går. Jag kommer att återkomma till måndagens SPA-övernattning vid ett senare bloggtillfälle, för i dag blir det Sverigeresan för hela slanten
Firade att jag igår blev klar med betygssättningen, och att det snart är sommarlov för mig. Då briketterna har fått glöd och är färdiga för grillning så lägger du ut den runt sidorna och ställer kycklingen i mitten på det lägre gallret
Kassler är ju inte det ballaste i stan att käka men den var billig och min erfarenhet är att den blir okej som proteinkälla om man bara öser goda saker över den
Vill bara göra er uppmärksamma på att när jag skriver recept kan ni spara det som en pdf eller skriva ut det lättare genom att öppna inlägget och klicka på knappen för detta
Så säger han nog bara. Det finns en anledning till att klassiker blir just en klassiker - när något är så bra från början att man inte behöver göra om receptet - det håller år efter år
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.