Nu hade jag i alla fall turen att bli presentad med lite mer bär, så då gjorde jag den här sylten. Ellerr varför inte fylla en petit-chouxkrans med lite sylt och grädde eller glass
Igår, efter strömmingen, blev den riktigt god som efterrätt, toppad med ovispad grädde. Nya tider För ca 20 år sen, när jag hade min mest hektiska preiod i arbetslivet, blev det också en hel del utgång på krogen
Och dom som man fick åka tåget med. Testade en supergod vegetarisk pizza tillagad i ett ufo, en tunnbrödrulle med linspastej och kålsallad (nja) och en så sjukt god kantarelltoast
Juicen av vinbär och krusbär är ju liksom rätt sur att dricka som den är, men vi har nu vid ett par tillfällen fått till goda smoothies när vi blandat juicen med vaniljyoghurt och sötat med lite honung
Vi har ju nyligen varit på skidsemester som nämnts i ett tidigare inlägg och planerade i samband med det för en veckas vistelse med endast en mycket liten butik i närheten, med andra ord fick vi handla här hemma och ta med oss all mat i kassar och en kylväska
Ta fram en tjockbottnad kastrull med lock. Servera med valfritt fruktigt tillbehör som sylt, äppelmos eller rårörda färska eller tinade bär med valfri mängd socker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.