Som känt sedan tidigare är jag helt förälskad i min crockpot. Periodvis är jag väldigt duktig på att använda den och ibland mindre, men den är en fantastisk uppfinning
Alldeles vanliga, men välkryddade och smakrika köttfärsbiffar bjuds det idag. Vi åt dem igår tillsammans med kokt färskpotatis och kokta morötter, som jag bara vände runt i lite mandelolja och dragon
Detta supergoda recept hittade jag hos Anna och det var så gott att jag ville delge er receptet. Några småändringar har jag gjort och minskat både på soja och balsamvinäger eftersom det skulle passa dom små i huset, som åt med riktigt god aptit
Smält smöret i en stekgryta och bryn köttet. Hacka löken och skär champinjonerna i mindre bitar och tillsätt dem till köttet tillsammans med salt och peppar
Ugn 125 grader. Gör små håll i köttet och spetsa det med skalade vitlöksklyftor. Salta köttet rund om. Lägg köttet i emaljgrytan med lock, jag använde en glasugnsform med lock och det gick bra
Vitkålssoppa Jag fortsätter på gårdagens tema, med ett kålrecept till. Har en del recept kvar från Kreta, innan jag kommer igång med matlagningen här hemma
Jag har fortfarande min farmors gamla gutjärnspanna på besök här hemma. Jag har så många planer för den - då jag inte har en stekpanna jag kan ställa i ugnen i Milano tänkte jag passa på här
I fredags köpte jag och Leif en helggourmetpåse från Hemmagastronomi. Himla smart grej. De packar i ordning ingredienser i en påse tillsammans med recept, sen får man själv tillaga en hyfsad lättlagad gourmetmiddag med bra och goda råvaror
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.