Ja måste bara dela med mig av mittfavoritbrödjust nu. Ja, det var ganska länge sedan jag visademig här, men på sommaren är man ju så upptagen av trädgården och allt däromkring så tidenblir knapp i köket
Jag gjorde mitt hemgjorda wrapbröd (recept nedan), lade kyckling, tomat, spenat, röd lök och keso (som smälter när man värmer den) och literiven parmesanost på ena halvan av brödet
En av minafavoritfrukostarjust nu är den fantastiskt goda havre-muggkakan. Igår var det dags att bege oss hem från Gävle, men innanvi åkte mot Stockholm stannade vitill på Proteinbutiken för att fylla på våra "proteinlager" lite
Har ni börjat fundera på nyårsmat än. Det är verkligen snabba svängar jämt vid jul. Man hinner knappt äta upp prinskorvarnainnan det är dags för att planera allt annat än en korv- och köttbullemeny
För många anses den vara revolutionär och kanske aningen för vågad men trots allt så sätter den fokus på det mest elementära i all matlagning, nämligen, konsten att kunna hantera en råvara rätt, konsten att kunna kombinera den rätt, och fram för allt konsten att kunna utnyttja den maximalt
På våran Road trip to Italy, så redan vid första stoppet i Tyskland i byn Goslar såg vi att alla drack denna drink på uteserveringarna och förstås var jag bara tvungen att beställa och smaka vad det var alla drack
Hur många av oss har ett helt avspänt och okomplicerat förhållande till maten och våra kroppar. Metoden är den absolut hetaste just nu när det gäller hälsa och viktnedgång, och den verkar ha blivit rena rama folkrörelsen, ja snudd på en religion, i alla fall för de riktigt "renläriga"
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.