500-600 g kycklingfilé. 2-3 msk röd curry pasta. 500-600 g kycklingfilé. 2-3 msk röd curry pasta. Något som alltid finns hemma hos oss, som står i kylskåpsdörren – jämt
500 - 600 g skinn och benfri laxfilé. Ha i dem och låt dem steka i ca 2 - 3 minuter. Låt det koka i ca 2 - 3 minuter. 500 - 600 g skinn och benfri laxfilé
Heta räkorFör 4 pers2 paprikor, gul och röd1 purjolök2 vitlöksklyftor0,5 röd chilipeppar styrka 52-3 msk chilisås eller tomatpuré2 dl matlagningsgrädde eller mjölk om du vill 1 dl vatten1 kg räkor med skalSkiva purjon och hacka paprikorna. Låt det småputtra 5-10 minuter. 0,5 röd chilipeppar styrka 52-3 msk chilisås eller tomatpuré
Grillat är ju fantastiskt gott och smidigt, både när man ska ta med mat till jobbet (grillat är ju en av de få sakerna som smakar nästan lika bra dagen efter), och vill man då ha något enkelt att grilla som de flesta gillar så rekommenderar jag just Cevapcici - eller köttfärsspett på ren svenska
2016-01-31 @ 13. Värmande soppa med chorizo och potatis. Min semester är nu över och jag har lämnat varma Miami för ett kallare men ändå underbara Borås
Vänd kycklingbenen efter tio-femton minuter, så att de blir jämnt tillagade. Då är det alltid lite svagare styrka, enligt min erfarenhet, och marinaden fick ändå en påtaglig hetta
1-2 paprikor. 1-2 msk idealmjöl. Smält hälften av smöret, fräs curryn, chilin och citronen. Fräs räkorna i detta i 2 min och ta sedan upp dem och lägg dem vid sidan av
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.