Mästerkockarnas fiskgryta på Musikhjälpen 2011
Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök
Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g blandad fisk ( Vi använde Salmalax och kolja. det går bra med torsk, sej eller lubb)
  • 12 musslor med skal
  • 1 gul skivad lök
  • 2 vitlöksklyftor, hackade
  • 1 skivad fänkål
  • 1 tsk timjan
  • 2 pkt saffran
  • 3 msk rapsolja till stekning
  • 1 dl torrt vitt vin
  • 1 burk krossade tomater
  • 6 dl vatten
  • 3 msk koncentrerad fiskfond
  • 2 msk hackad persilja
  • salt
  • nymalen svartpeppar
  • 1 dl crème fraish

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.