Idag har jag lagat till en riktigt god och lite lyxig variant av lasagne. Jag blandade i både rivna morötter, färska champinjoner, knaperstekt bacon och massor med vitlök
Sänk sedan värmen och låt dem bli klara i pannan medan du gör coleslaw och tillbehör. Hetta upp lite smör och olja i en stekpanna och fräs lök och svamp tills svampen har vätskats ur och fått lite färg
Börja medsvampen. Under tiden som såsen puttrar ihop, koka upp rikligt med saltat pastavatten. Tillsätt svamp och kött till såsen och låt få ett snabbt uppkok
Sänk sedan värmen och låt dem bli klara i pannan medan du gör coleslaw och tillbehör. Hetta upp lite smör och olja i en stekpanna och fräs lök och svamp tills svampen har vätskats ur och fått lite färg
Riv eller skär svampen i bitar och stek den gyllenbrun i rikligt med smör och strimlad salvia. Ta därefter upp ägget med en hålslev och lägg upp på flat tallrik
Maten kändes lyxig men var inte alls jobbig att laga. Jag blev sugen på att använda planka när jag läste senaste numret av Allt om Mat där de har med retrorätter som plankstek, räkcocktail och marängsviss
Idag hade jag med mig en cheesecake till jobbet, som vi fikade på. Den var riktigt god och dessutom påskig med den gula fina färgen från passionsfrukten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.