Och idag åt vi lax, pasta, pesto. Lövbiff medsting. Blanda gulorna med den smälta chokladenBlanda chokladen med den vispade gräddenVänd i de vispade äggvitornaLåt stå i kylen en stund
Maten kändes lyxig men var inte alls jobbig att laga. Jag blev sugen på att använda planka när jag läste senaste numret av Allt om Mat där de har med retrorätter som plankstek, räkcocktail och marängsviss
Den var riktigt god och dessutom påskig med den gula fina färgen från passionsfrukten. Imorgon börjar jag mitt nya jobb och det ska bli väldigt roligt och spännande
varmrökt lax och ingredienser till en helt underbar basilikasås med parmesan. Sist Johan var och hälsade på mig tog vi bilen till Ica Maxi och shoppade loss
Vi serverade laxen med luftigt basmatiris, kokt broccoli och lite färska grönsaker. Det är så skönt att kunna känna vad maten smakar igen eftersom allt har smakat som papper de senaste dagarna och aptiten varit obefintlig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.