Jag avslutade med att toppa lasagnenmedmozzarella. Avsluta med att smula över mozzarellaosten. Idag har jag lagat till en riktigt god och lite lyxig variant av lasagne
Det här är en riktigt god och lite lyxig glutenfri lasagnemed en smakrik köttfärssås som får puttra ihop extra länge och med en vitsås som får extra piff och smak med både parmesan och getost
Varva tomatsås, lasagneplattor, aubergine, mozzarella och basilika. Bland annat stod en halvt improviserad lasagne på menyn och det var framförallt denna jag tyckte blev smaklös, så därför gjorde jag ett nytt försök igår
Avsluta medmozzarellaskivor. Skär auberginen i skivor och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Ett recept från Linas matkasse, passar bra när man vill variera smaken på lasagne
Denna lasagne har jag experimenterat ihop på egen hand efter att blivit inspirerad av en pastarätt med aubergine och ricotta jag blev serverad för ett tag sedan
Maten kändes lyxig men var inte alls jobbig att laga. Jag blev sugen på att använda planka när jag läste senaste numret av Allt om Mat där de har med retrorätter som plankstek, räkcocktail och marängsviss
Idag hade jag med mig en cheesecake till jobbet, som vi fikade på. Den var riktigt god och dessutom påskig med den gula fina färgen från passionsfrukten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.