Lyxig choklad- och hallonmoussetårta
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Botten
  • 2 ägg
  • 1½ dl socker
  • 125 g mörk choklad
  • 125 g rumsvarmt smör
  • Knappt 1 dl vetemjöl
  •  
  • Chokladmousse
  • 5 gelatinblad
  • 225 g mörk choklad
  • hackad
  • 1½ dl vispgrädde
  • 1 ägg
  • 3 äggulor
  • 1 dl socker
  • 2 msk vatten
  • 3 dl vispgrädde (vispas)
  •  
  • Hallonmousse
  • 4 gelatinblad
  • 3 äggulor
  • 1/3 dl florsocker
  • 1½ dl hallonpuré
  • mixade och passerade hallon
  • 2½ dl vispgrädde
  •  
  • Hallongelé
  • 1 gelatinblad
  • ½ dl socker
  • ½ dl vatten
  • 2 msk hallonpuré
  • mixade och passerade hallon
  •  
  • Garnering
  • 1 dl blandade bär
  • Chokladdekorationer

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.