Lyxgratäng med skaldjur
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg hälleflundra (i bit)
  • 4 scharlottenlökar
  • 50 g smör eller margarin
  • 2 dl vitt vin
  • 4 dl grädde
  • 3 msk torr vermouth
  • 1 tsk salt
  • 2 krm kajennpeppar
  • 4 paket djupfryst bladspenat (á 250 g)
  • 2 tsk salt
  • 1 burk kräfttjärtar (ca 350 g)
  • 200 g djupfrysta skalade räkor
  • 4 del färskriven parmesanost
  • ½ dl vetemjöl
  •  
  • MOS
  • 20 potatisar (ca 800 g)
  • 50 g smör eller margarin
  • 4 dl mjölk
  • 2 äggulor
  • 2 tsk salt
  • 2 krm mald vitpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.