Nyårsfesten blir extra lyxig med läckra snittar till champagnen. Snittar till champagne. Snittar till champagne och bubbel gör nyårsfesten glammigare och godare
Bakade en underbar kladdkaka igår som jag hittade recept på i tidningen Hembakat. Eftersom den har kanel och kardemumma i fudgen så blir det en ganska julig smak vilket jag gillar
Här är mitt favoritrecept på boeuf, det är hämtat från De hemliga recepten från Frankrikes bästa restauranger av Louisette Bertholle och räcker till 6-8 enligt receptet, 4-6 enligt mig
Hoppas att ni får en härlig lördag. God morgon på er. Till helgen finns det tid att pyssla lite extra i köket, och jag och barnen svänger då och då ihop några scones till frukost – en god och mycket trevlig start på dagen
Firarmåltiden behöver ju inte vara festlig i den bemärkelse, att det är lyxigt. Dag 13 i konsolideringsfasen Lördag betyder firarmåltid, och idag har jag tagit i ordentligt
Nu ser jag fram emot en härlig och ledig lördag. Då var första arbetsveckan efter semestern gjord och nog är det lite ovant att komma i gång efter all ledighet, man har varit lite tröttare än vanligt på kvällarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.