Är två burkar, den ena med röd curry pasta och den andra med grön curry pasta. Den gröna är starkare än den röda, men man kan ju enkelt anpassa styrka genom hur mycket man har i
Ta av kastrullen från plattan och sila av rabarbersaften i en mindre kastrull. I helgen gjorde jag rabarbersaft och den blev väldigt god och inte för söt med en smak av rabarber och citron och det blev 1
Jag smakade rabarbersaft för första gången förra veckan och fick en riktig smakupplevelse. Rabarbersaft, ca 1 liter koncentrat. Rabarbersaft, ca 1 liter koncentrat
Jag har bara en rödvinbärsbuske och den är ännu rätt så liten men jag fick iallafall ihop 1 liter när jag plockade häromdagen så det fick bli lite gelé av det. Ingredienser1 liter röda vinbär1 dl vattenca 8-9 dl socker per avrunnen liter saftKoka bär och vatten i ca 10 min, pressa bären mot kanten för att få ut så mycket saft som möjligt. 1 liter röda vinbär
När mamma och pappa kom över sist fick jag en hel hög med härliga rabarberstjälkar. Underbart. Jag tänkte nog göra som förra året, baka något sött och sen göra saft av resten
Självklart brukar vi göra en omgång rabarbersaft. TipsTänk på ifall man vill ha en starkare rabarbersaft och tänker att man ska tillsätta mer socker för att få den dryg, så försvinner en del av den härliga diffusa rabarberaromen bakom det väldigt söta och du får en saft som kanske är drygare men som inte har lika mycket smak som man önskar
Jag fick med mig massor av godsaker hem, bl a denna goda rabarbersaft. -Mama Skogly ♥ Rabarbersaft. Love och jag var bjudna till min bloggkompis Erica för en vecka sedan
RÖDA GRYTAN. Här har vi använt rikligt med tomat för att ge läcker färg och smak åt rätten. Man kan använda färska tomater när de är billiga, men annars går det bra med tomater på burk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.