Så var det äntligen dax för en middagsbjudning i det Atterstigska hemmet. Det har varit dåligt med bjudningar med fler än en gäst på sista tiden men det ska bli bättring det lovar jag
Tapas, tapas, tapas. Â Tapas, tapas, tapas - en av Spaniens bättre bedrifter enligt mig. Tapas ska ätas i goda vänners lag, under lång tid och med mycket spanskt rödvin
Ikväll blir det hembakad pizza med hemgjord pizzasallad. Som jag längtat och jag fick till pizzasalladen hyfsat iallafall, den brukar kunna vara lite knepig att få till
Igår kväll så var Elin & Rickard här på tapas kväll eller vad jag ska kalla det, vi ville testa lite nya saker som kokta kronärtskockor som vi åt parmesansmör till
Ingredienserna - dock skippade jag basilikan och ägget. Jag fick en idé om att göra fylld bläckfisk och fokuserade först på att hitta själva bläckfisken
Tisdag igen, vilket såklart betyder soppa i vårt kök. Just denna soppan passade så konstigt bra in på dagens inlägg i Matrepubliken, nästan som om det var planerat, men i detta fallet var det faktiskt ödet
Ugnsrostad potatis med rosmarin blev otroligt lyckat och nedanföljer det superenkla receptet. De olika kryddorna fångadesupp perfekt och smaken var ljuvlig
Fondue kväll. I går var det en riktigt ruggig dag, temperatur på 9,4 plusgrader i juli månad. Det kändes som höst så vi tände massor av ljus och bestämde att vi skulle äta Fondue till middag, mysigt en sådan här dag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.