Till förrätt blev det Hummersallad, och sedan till varmrätt Anka medfikonsky. Skär päroneni klyftor och bryn dem på svag värme i smör tillsammansmed socker och mandel
På medrödbetorna över salladen och sedan halloumin. Men känslan när alvedonenkickarin. Daniel har åkt till Stockholm med jobbet och blir där tillsimorgon
Lägg på sallad och grönsaker, toppa med chèvre och häll dressingen över. Det blirenskördesallad där sötma möter lite syra – och ett möte mellan rostade rotsaker och mjuk chèvre
Villni lyxa till det kan nialltid toppa salladenmedlite nötter också, inte för att det behövs. Man står där videldeni de alldeles för tunna vårkläderna och fryser varje år, för det vet ju alla att med Valborg kommer våren, eller hur
Det är ju intemin första Croissant baka men jag vet inte exakt hur många gången bakar jag Croissantmenden här gången är min första Croissant som bakar medden dyraste ingrediens…
Honungsglaserade rödbetor på en bädd av babyspenatmed parmesan och rostade pinjenötter. Detta går såklart att äta som ensamrätt, men jag kan lova att det smakade utmärkt meden god köttbittill och literödvini glaset
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.