Jag är ju helt glutenfri, men jag är också naturligtglutenfri. Vad menar jag med det. Jag äter ju Paleo kost och det ingåringa mjöl eller grynsorter i det sättet att leva
Enhärligt franskt bakverk som gör dinfikablirlyxigt. Jag funderar på att baka en Lussekatter som alla andra har bakat just nu men jag kommer inte fram till de hehe eftersom mitt hjärta är stoppa tillden här Croissant
Eftersom frukosten är dagensviktigastemåltidfinns det all anledning att återvända tillden med jämna mellanrum, och just nu känns det särskiltinspirerande när våren är på väg
Biffstroganof tycker jag är en jättegod maträtt som ofta blir bortglömd och det är synd eftersom det både är enkelt att göra och gott att äta =) Ofta gör viden på ett klassiskt sätt menden här gången var det min kära man som gjorde den efter ett recept av Tommy Myllymäki och då var det litevittvini som gav entrevlig syra tillrätten
Det kan ju vara som frukostmat, adventsmingel eller kanske till och med på julbordet. Så snabbt och enkelt det är att svänga ihop några dillplättar eller spenatplättar eller kanske nässelplättar som underlag för alla möjliga godsaker
Om man har lite mer tålamod än jag hade i dag så kan man steka svampen och zuccininienstekpannainnan så att de vattnar ur sigliteinnan man lägger denismeten
Stek detta på medelvärme ienstekpanna så att de får lite färg. Hösten är verkligenen måbra tid. Hoppas ni alla tappra läsare hinner njuta, det ska jag göra idag
Jag vet, det är väldigttidigt, menvi har faktiskt börjat provsmaka årets glögg redan. Förutom mandel och russin och pepparkakor (gärna med ädelost) så är det sanslöst gott med baconlindade dadlar
Vi äter frukosttillsammans varje tisdag och idag är det Sigun som är värd. It´s a beautiful day. Dagen har börjat bra och ikväll kommer det 18 tjejer hem tillmig på fika och lite party
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.