Gelé-/marmeladgodisar av svartvinbärssaft. För att göra dessa gelé-/marmeladgodisar i lite roligare former så brukar jag använda mig av istärningsformar av silikon i olika former
Välj själv hur du vill forma ditt brytbröd. Brytbröd. Skriv ut Brytbröd. I helgen var det 30-års fest här hemma och som tillbehör till buffén hade jag bakat ett supergott brytbröd som alla tokgillade. 10-11 dl vetemjöl (jag hade vetemjöl special). Dela degen i tre lika stora bitar och dela den nya biten i 8-10 bitar beroende på hur många bullar du vill ha. Grädda i nedre delen av ugnen i ca 12-15 minuter. 4 dl vatten, 37 grader 10-11 dl vetemjöl (jag hade vetemjöl special)
Första dadel-tilltugget är en varm variant där man lindar bacon runt dadlar och tillagar i ugnen och det andra tilltugget är kallt och där sätter man in en bit ädelost i varje dadel
Och - hurra, jättegod. Det är smakligt och gott med ordentlig chokladsmak, som det blev med den 70%-iga chokladen, men vi har redan mängder av godis med mörk choklad till vårt gottebord
Bullarna kommer sedan att jäsa ihop, så det bildas ett fint brytbröd. Flytta försiktigt över det färdiggräddade brytbrödet till ett galler och låt sedan brödet svalna under bakduk
Sätt ugnen på 175- 200 grader. 2-3 msk olja. 10-15 oliver. Värm vatten och olja till 37 grader och rör ut färskjästen i lite av vätskan i en stor bunke eller blanda torrjästen med lite av mjölet och tillsätt all vätska
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.