Det här är en variant på den traditionella plommonspäckade fläskkarrén. Ursprungsreceptet kommer från Ingrid Erikssons kokbok â€Det goda köket†(ICA Bokförlag, 2010, Foto
Love me I’m Famous kommer från Cafe Opera och har varit en favorit hos mig i massor av år, den finns här på bloggen på fler ställen men här kommer en variant på den, istället för Bacardi Razz och Bacardi Gran Melon så hade jag Bacardi Pineapple
Macaroni and cheese är som Kristin beskrev det så bra – överkokta makaroner i ostsås. Smarriga små makaroner som fullkomligt dränkts i ostsås och gratinerats
Tänkte jag skulle testa att baka dessa nån dag, har översatt ett recept från engelska så jag har ingen aning om måtten stämmer (vilket de iof borde göra)
Ny månad, ny råvara och nytt recept från mig i kampanjen Robertson loves Sweden. Jag måste faktiskt erkänna att jag inte är någon dyrkare av färskpotatis, men den här salladen blev suveränt god
Jag har antagit utmaningen Månadens sötsak på bloggen Söta Saker. och jag gör det med en härligt värmande juldryck, en typisk chilensk dryck som gör att jag genast far tillbaka till min barndom
Nudelwok med röd curry (recept och bild från veckomatsedeln. se)Koka äggnudlarStrimla tunnt 300 g kyckling eller fläskköttSkär grönsakerna i tunna skivor1 röd paprika, 6 champinjoner,10 cm purjolök, 1 färsk broccoli, 1 morot
April månads råvara i Robertson loves Sweden är, som jag tidigare nämnt, sill. April månads råvara i kampanjen Robertson loves Sweden är - som ni vid det här laget förstår - sill
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.