Koka upp mjölken och grädden. Blanda socker och äggulor vispa det lätt. Häll sakta i gräddmjölken i äggvispet och vispa under tiden häll tillbaka blandningen i kastrullen och sjud försiktigt tills det tjocknar
Stek i ugnen tills blomkålen fått färg. Tänkt och tänkt och tänkt har jag gjort. Och en textilsladd och lampkopp och glödlampa och avlastningsnippel (vad är det för ord egentligen
Nötfärs med wokgrönsaker och ljus fiberpasta med en gnutta smak av kanel. Annars har jag under dagen hunnit med ett helt ok mag-/axelpass, städat lite, pluggat och tagit det lugnt
Häll upp och servera genast. Låt smeten svalna tills den har en temperatur på 35–40 grader Tillsätt därefter smöret och arbeta in det i ganachen med en stavmixer. Blanda in mjölken, när mjölken är varmare än 40 grader så behåller man alla kakaofettpartiklar flytande och kan fortsätta emulsionen
Däribland en mycket färgrik smoothie. Regn och regn välkomnade oss upp igår. Den slurpades på här hemma som mellanmål och det blev inte mycket kvar till mamma
Lösgodisförsäljningen slår rekord, och påskäggen fylls med färgglatt godis i alla regnbågens färger. Läs gärna det här inlägget i Astma- och allergiförbundets nättidning Matnyttig
Koka upp en sockerlag med socker och vatten. Lägg ner jordgubbarna och låt de koka med en stund. Krama ur gelatinbladet och rör ihop det i jordgubbssockerlagen
L. e. k. m. d. f. ä. r. g. o. c. h. n. i. l. a. t. H. v. S. s. j. F. u. b. å. ö. ". p. N. J. C. O. E. 2. 3. (. y. 1. ). 5. 0. /. B. D. ,. T. G. +. r L. p e. s t. d l
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.