Ljummen sparrissallad med grovhackade ägg, basilikakrutonger och marinerade svenska tomater
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 st ägg
  • 0.5 st baguette
  • 2 msk smör&rapsolja
  • 1 salt
  • 1 kruka(or) basilika
  • 1 ask gul tomat , gärna Orangino
  • 1 ask röda tomater , gärna Campri
  • 2 msk flytande honung
  • 1 msk sherryvinäger
  • 3 msk olivolja
  • 1 havssalt
  • 1 knippa(en) vit sparris
  • 1 knippa(en) grön sparris
  • 1 påse babyspenat
  • 1 olivolja
  • 1 salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.