Kyckling3kycklingfiléer 1 tsk paprikapulver salt peppar rapsolja, till stekning. Kyckling3kycklingfiléer 1 tsk paprikapulver salt peppar rapsolja, till stekning
Lägg kycklingen i en medelvarm stekpanna tillsammans med fisksås, limesaft, socker samt chiliflakes. Finhacka kycklingen så den blir som väldigt grov färs
Jag tycker det här med dressingar är lite svårt ibland, särskilt vinägretter. e kycklingben. ( Då är lättare med krämiga dressingar eftersom måtten på det man har i ofta inte är lika viktigt utan det är lättare att hitta balansen
Skölj bönorna och blanda med grönsakerna och quinoan i en stor skål. Pressa citronen och häll över tillsammans med olivolja, salt och peppar och basilika
Ljummen potatissallad. Stek kycklingen på medeltemperatur i rapsolja tills den fått fin färg. Lägg buljongtärningarna i en kastrull tillsammans med potatis och limeblad
Vill du göra den helt vegetarisk ersätter du kycklingenmed mera grönsaker eller ev quorn. Igår recenserade jag ju s k LCHF-nudlar, och eftersom jag blev riktigt nöjd med den wok-sallad jag gjorde på sjögräsnudlar kommer här det receptet
Lägg spaghettin, kycklingstrimlorna och rucolasalladen i en skål med citronoljan. Blanda den i en stor skål med olivolja, persilja, citronskal, lite salt och nymald svartpeppar
3 dl bulgurvatten1 grönsaksbuljongtärning1 grillad kyckling rensad i små bitar200 gram smulad fetaost1 skalad gurka i bitar1 finhackad rödlök1 dl hackad bladpersiljaVinägrett5 msk olivolja2 msk vitvinsvinäger3 msk ajvar relish0,5 msk honung0,5 tsk saltKoka bulguren med buljongtärningen enligt förpackningen,Rör ihop vinägretten och blanda den med den varma bulguren. 1 grillad kyckling rensad i små bitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.