Kyckling. Blanda bulgur med purjolök, persilja och paprika. Bulgursallad. Vänd kycklingfiléerna i kryddblandningen, bryn dom sedan någon minut på varje sida
Kyckling3kycklingfiléer 1 tsk paprikapulver salt peppar rapsolja, till stekning. Kyckling3kycklingfiléer 1 tsk paprikapulver salt peppar rapsolja, till stekning
Skär ett snitt längs kycklingen och fyll dom med pesto. Kyckling. Bulgursallad. Kyckling. Bulgursallad. Kycklingmed pesto och bulgursallad (ca 4 portioner). 500 g kycklingfilé. 500 g kycklingfilé
Lägg kycklingen i en medelvarm stekpanna tillsammans med fisksås, limesaft, socker samt chiliflakes. Finhacka kycklingen så den blir som väldigt grov färs
e kycklingben. Jag tycker det här med dressingar är lite svårt ibland, särskilt vinägretter. ( Då är lättare med krämiga dressingar eftersom måtten på det man har i ofta inte är lika viktigt utan det är lättare att hitta balansen
Skär kycklingen i mindre bitar och krydda rikligt med italiensk salladskrydda. När kycklingen är färdig, ta upp den ur stekjärnet och lägg ner de frysta grönsakerna
Vill du göra den helt vegetarisk ersätter du kycklingenmed mera grönsaker eller ev quorn. Strimla kycklingfilén, ansa och skiva champinjoner, chili och purjo tunt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.