Ljummen sallad på ägg, mandelpotatis, matjessillochbryntsmör – g ör så här. Garnera med dill ochsmörgåskrasseochtoppamedbryntsmör precis före servering
Dela potatisenmedan den fortfarande är varmochlägg över i en bunke. Servera ljummen, om du kyler den så stelnar smöretmen då går det bra att micra den lite så den blir ljummen igen om det t
Servera med räk- ochäggblandningen, generöst medbryntsmöroch pressad eller koktpotatis. Smältsmöret i en kastrull på hög värme, när smöretsmält så vispar du hela tiden tills smöret börjar skummaoch du ser att det börjar bli brynt
800 g färsk torskrygg 16 potatisar (små) 1 knippe dill, finhackad 600 g färska räkor 100 g färsk pepparrot 3 ägg, kokta 25 g smör, smält salt peppar 200 g smör, att bryna smör, till formen salt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.