The cake should look a bit like thick custard when it's done. Yesterday, it was Helena from "Hemma med Helena" who treated us with a super cute DIY project for the Christmas Tree and tomorrow it'll be "Djura Bok & Pappersverkstad" that will be responsible to show you something amazing, and I'm pretty sire she will
Ingredienser750 cl ren citronsaft (cirka 1 kg färsk citron)1/2 dl agave2 och 1/2 dl kallt vattenIskuberGör så härMed en juicepress eller en juicecentrifug gör juice av citronerna och häll upp i en karaff
Saturday morning and now I’m enjoying this. Since it is saturday, I can finally eat what I have longed for the whole week, scrambled eggs with fried bacon Since my first meal of the day is at 12. 00, it’s a little hard to eat such at work because then I want real lunch food. Do not forget hashtagga #AVDIET on instagram so we can all follow each other and motivate 3 ägg och
Det började bra, jag hade bestämt mig för att äntligen baka kakan jag dreglat över ganska länge. Receptet har cirkulerat på bloggar omkring, men kommer ursprungligen från boken "Två systrars söta"
Alltså… I can get use to this Awesome snack today for my keto diet. My second meal of the day consisted of 85g (I bought a jar which was 170g in total and took half) luxury shrimps with 3 boiled eggs topped with real mayonnaise which was about 2 tbsp
Day 3 on the diet and it feels great, I took a picture the first day and a picture this morning on my stomach, 3 days have passed and already it shows a difference. 3 days ha
Lucques oliver. Dom här oliverna med kärnan kvar är sååå goda, perfekta i smaken och det är lika här. Visste ni att man kan prenumerera på delikatesser
Fredagsdrinken Last of the Mayans bygger på den mer klassiska drinken Last word, med den skillnaden att mezcal fått ersätta ginen och att den skakas med lite jalapeño för extra bett
) slice whole grain bread, toasted ½ teaspoon extra-virgin olive oil Toppings. ½ small avocado ½ teaspoon fresh lemon juice ⅛ teaspoon Kosher salt ⅛ teaspoon freshly ground black pepper 1 (1 oz
Jag vet. Jag vet, sa jag. Det spelar ingen roll att det har bloggats om biff och bea till förbannelse, för åratal sedan, och att Isobel Hadley-Kamptz redan har skrivit vad som kanske måste betecknas som en fantastisk hyllning och samtidigt en genial tillagningsbeskrivning till ovan nämnda rätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.