Trist, särskilt som bären är av den stora söta saftiga typen. På vår tomt står ytterligare ett körsbärsträd, ett jättestort, som varje år är alldeles fullt av körsbär, fast av den lilla sura typen
Egentligen hade jag tänkt spara bloggandet till den planerade nyårskavalkaden i morgon, men när jag nu hittade de där gravlaxskivorna längst bak i kylen bestämde jag mig för att "reta er" med en liten amuse bouche
Påsken närmar sig med stormsteg och förutom den goda maten och påskägg fyllda med godsaker, så är väl ändå påskpysslet något som är riktigt trevligt att se fram emot
Öppna förpackningen och allt blir som det skall, spare ribsen ser ut som det ska. Tunna revbensspjäll eller spareribs (stavas också spare ribs) av rapsgris ser alltså ut så här
Publicerat 2016-02-13 14. 500 g stora räkor. Öka värmen och häll i räkorna och rör om och stek ca 2 minuter tills de blivit vacker rosa om du använt råa räkor annars räcker det att de blivit varma. 500 g stora räkor
Här kommer receptet på lite nyttigare godis, en liten bit passar perfekt till kaffet. Koka upp grädden med agavesirapen i en stor kastrull (bra med lite större kastrull så det inte kokar över), låt det sedan sjuda, tar en stund men efter ca 30-40 minuter börjar det hända lite i kastrullen
Ofta tenderar dom att bli lite kompakta och â€tunga†men nu blev jag faktiskt riktigt nöjd med konsistensen och vi har precis provsmakat varsin… Ostfralla & ett stort glas mjölk, sen sover man gott
Kanske en av dom blir dessa godingar – cookie dough tryfflar. Här kommer en gammal favorit. Det är ju så gott med hemmagjorda chokladtryfflar och sista och äta på jullovet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.