Här är exempel på några olika glutenfria bröd där jag använt liteolika mjölsorter. Amaranthmjöl och quinoamjöl t ex kan kännas lite bittert i smaken, och behöver blandas upp med något annat mjöl, och gärna någon sötma som honung eller agavesirap
Jag tror att den egentligen heter Monte Enebro, men kvällens värdeinna ville så gärna ha med den att hon anpassade namnet lite Det är en spansk getost, ganska kraftig i smaken, men ändå med mycket friskhet
) Nu har jag äntligen haft lite tid och testat Hus utstickarna, Patchwork cutters bårder mm, Kitchen Craft Marshmallows fondant (som var väldigt god och superlätt att jobba med) och Metallicfärg silver som var väldigt smidig att använda i och med att den är färdigblandad så man bara kan måla direkt på =)
Lite synd att det oftast tar sådan tid att göra det. Bibimbap är ris, olika smårätter (banchans), en speciell sås med gochujang (fermenterad chilipasta) som bas, grillat/stekt nötkött och stekt ägg
Inte en endaste liten kolhydrat. Det finns massor med olika i frysdisken. Alla sorters kål är rena rama hälsobomben, och något vi ska äta ofta för att hålla oss friska och alerta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.