Jag gjorde mitt hemgjorda wrapbröd (recept nedan), lade kyckling, tomat, spenat, röd lök och keso (som smälter när man värmer den) och lite riven parmesanost på ena halvan av brödet
Igår var det dags att bege oss hem från Gävle, men innan vi åkte mot Stockholm stannade vi till på Proteinbutiken för att fylla på våra "proteinlager" lite
Smält lite sockerfri choklad och ringla över bollarna. Kom förbi och provsmaka glassen och prata lite. 1,5 msk mandelmjölk, kan behövas lite mer (eller valfri mjölk)
Först måste pajskalet vila i kylen i 30 minuter, för att sedan förgräddas i ugnen i cirka 10-15 minuter. Sedan ska fyllningen hällas över till pajformen med dess skal och direkt in i ugnen för att gräddas i 25-30 minuter
Jag vill ha lätt, fräsch mat som är lite spicy. På hemmafronten blir det väldigt mycket wok justnu. Efter sommarens alla biffar med sås och potatis så vill jag ha något annat nu
Glutenfria mellanmål som är populära hemma hos mig justnu. 1 grönt fast, äpple i klyftor1/2 dl kesoRussin och kanel efter tycke och smak1 litet päron i bitar3 skivor honungsmelon i bitar1/2 dl lättkesella7 hasselnötterRussin och kardemumma som smaksättare1 dl Torkade bananchips3 st Torkade aprikoser1/4 dl Russin2 msk hela jordnötter med skalDetta mellanmål ger ganska många kalorier, men är perfekt före eller efter träningen eftersom det mättar bra och ändå är "helt-okej-nyttigt" 1 grönt fast. 1 litet päron. 3 skivor honungsmelon i bitar
Vilka är dina favoriter. Det tar sig lite i sänder. Ja nu har jag tagit ett steg till i cyber-världen. Tack vare Karin som guidade mig genom HTML-träsket så räknas ni nu alla
medans vi väntar på snö och advent. -). 100 g rumsvarmt smör. 2½ dl strösocker. 2 ägg. 4½ dl vetemjöl (som jag bytte ut mot 3½ dl glutenfri mjölmix och 1 dl kokosmjöl)
På våran Road trip to Italy, så redan vid första stoppet i Tyskland i byn Goslar såg vi att alla drack denna drink på uteserveringarna och förstås var jag bara tvungen att beställa och smaka vad det var alla drack
Tillsätt det rumsvarma smöret och lite av mjölet. Kupa händerna runt frallorna och snurra dom i handflatorna mot underlaget så du spänner degens ovansida något och får släta ytor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.