Jag älskar smaken, doften, färgen, det rena, enkla, fräscha, den perfekta kombinationen av sött, salt, surt och beskt – som i t ex tomater från Pachino, kapris från Lipariska öarna, olivolja från Toscana och citroner från Amalfi
Jag älskar smaken, doften, färgen, det rena, enkla, fräscha, den perfekta kombinationen av sött, salt, surt och beskt – som i t ex tomater från Pachino, kapris från Lipariska öarna, olivolja från Toscana och citroner från Amalfi
Tomat- och kaprissalsa. Rumstemperera köttet. Salta och peppra köttet precis innan det ska stekas. Värm en stekpanna och lägg i matfettet och låt det fräsa och se-dan tystna
Jag älskar smaken, doften, färgen, det rena, enkla, fräscha, den perfekta kombinationen av sött, salt, surt och beskt – som i t ex tomater från Pachino, kapris från Lipariska öarna, olivolja från Toscana och citroner från Amalfi
Tomat- och kaprissalsa. 1. Rumstemperera köttet. Salta och peppra köttet precis innan det ska stekas. Värm en stekpanna och lägg i matfettet och låt det fräsa och se-dan tystna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.