Vad gäller halloumin så valde jag att lägga två tunnare skivor i varje burgare, så att de fyllde ut hela längden så att säga, men en tjock skiva i varje går ju bra det med
Riv halloumin på rivjärn, blanda med övriga ingredienser, forma till biffar och stek. Jag åt mina med enbart grönsaker, men för er som vill ha potatis till så passar ju det utmärkt också
Toppa sedan med en god tomatsås och väj valfri topping, och grädda igen tills pizzorna är gyllene. 3 dl riven halloumi. Lägg smeten på en bakplåt med bakplåtspapper, forma till 2 runda bottnar, ca 1 cm tjock. 3 dl riven halloumi
Hacka lök och vitlök och stek tillsammans med köttfärsen. Torka av vattnet från auberginen med papper och stek alla skivor på båda sidor i lite olja på hög värme tills de får lite färg
Hacka lök och stek med. Skär halloumi i stavar och stek gyllene i olja (viktigt att de får stekyta). Pressa i vitlök och blanda ner tomatpuré, fräs med ett tag
Toppa med tomater, sockerärtor & rödlök. Grilla/stek halloumin under tiden. Toppa med pinjenötter (som man med fördel kan rosta i en torr stekpanna), färsk timjan och lite honung
King solo vitlök är en lök som är hel och utan klyftor. 4 portioner. 1 kg aubergine ½ dl olivolja salt & peppar 250 g mozzarellaost, skiva 100 g parmesanost, riv Tomatsås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.