Strö chokladkolaströssel på grädden och avsluta med att lägga andra halvan på bakelsen som ”tak”. Ja ni som följt med mig på Instagram har ju sett grismunkarna min morfar bjuder på
Du som är klar och nöjd med recept och så stannar här för här har jag gått lite bananas med bilder för jag tyckte att det såg så himla läckert ut och kunde inte sålla så hårt bland bilderna jag tog
Barnen börjar ju bli stora och tycker ju såklart nyår är festligt tillsammansmed vänner. Tummen upp för bästa Persbrandt som skötte övergången klockrent med ”ring-klocka-ring”
Till den tunga, djupa chokladiga PX-sherryn vi drack så gick dock getmögelosten från Simrishamn bäst ochmed frukt & chokladkompotten samt ett grillat mörkt bröd med smak av bränd plåt (jag älskar, det är alltså positivt) tappade man sig in i de djupa skogarna
Man kan antingen göra en stor långpanna som man delar i två delar eller så kan man göra som jag och rita ut rundlar på bakplåtspapperet och grädda två plåtar samtidigt
Köttet stekte jag sedan om alla sidor så att köttsaften stannar inne för att sedan ugnsbaka köttet illsammans med stora körsbärstomater, sparrislängder, squashtärningar, delade lökhalvor från knippe
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.