Sådana här små gulliga minikakor är trevligt att ha till hands och förgylla många desserter med (t. Mandelbiskvierna är enkla att göra och håller sig länge
Vispa äggvitorna och blanda med mandelmjöl och socker. Mandelbiskvier är världens bästa efterrättstillbehör – lika goda till varm nyponsoppa som till kall vaniljglass
Vad gör Patricia när hon hittar en förpackning med lite frusna lingon i frysen. (Sötströ är ett sötningsmedel som har samma konsistens som vanligt strösocker, men detta är kalorifritt)
Krama ur gelatinbladet och blanda det med gräddkoket. Blötlägg gelatinet i vatten cirka 10 minuter. Smält ihop lingon, socker och flytande grädde i en kastrull på spisen
Placera på plåt med bakpapper. Skålla, skala och mal mandeln. Vispa ägg och florsocker vitt och pösigt. Rör samman mandel, citronskal, vaniljsocker och kanel
Den i vanliga fall så morgontrötta Ida är redan vaken och har även hunnit med att äta frukost. Hon får mysa i sängen med iPaden ett tag till innan vi ska ge oss iväg mot skola och jobb
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.