Håkan gjorde enligt Jens Linders beskrivning i "Det glömda köket". Vi lovade ju er att ni skulle få veta vad som lagades till i köket igår och då är det väl på sin plats att avslöja det
Middagsplanen var att göra ett recept från Jens Linders Långkok med kotlettrad men den kotlettrad som fanns tillgänglig var definitivt inget att hänga i julgranen, och därför blev den utbytt till vildsvinsstek
Anpassat efter Jens Linders recept. Jens Linders svampsallad, 1 sats (12 crostini / 3-4 portioner). Den här helt fantastiska finsk-ryska svampsalladen signerad Jens Linder introducerade Anna mig för (tack
Glazen hittade vi ett gammalt numer av Allt om Mat, rabarbersåsen hittade herr Mårtensson inspiration till i Jens Linders bok "Det glömda köket", dock gick det genom en lite makeover innan det hamnade på våra tallrikar
Jag pillade en del i Jens Linders recept och här kan ni läsa min version. Det var inte många veckor sedan jag stämde upp i en hyllningssång till rårakan, den jag och Moa B spisade hos Peter en kväll, samt skrev ned instruktioner om hur man lyckas göra den hemma
I söndags lagade jag en chèvrelasagne, en texas chili från Jens Linders Långkok och en kassler gratäng med babyspenat, västerbottenost och trattkantareller
s Meny (maj), DN skriver om Linders nya bok (den 30 maj), Jennie Walldén som vann "Sveriges mästerkock" 2013 kommit med en ny bok och vår Icabutik säljer restaurang Arirangs fantastiska produkter känns det
Jag blandade två recept ett från Jens Linders (som är inspirerat av Hugh Fearnley-Whitingstall, finns en länk till River Cottage i länklistan) Långkok och ett från Den Stora Asiatiska Kokboken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.