Såhär blev det. ) Jag gjorde en lövbiff på planka, fylld med parmaskinkaoch västerbottensost, panerade och vill man se mer exakt så finns det ett tidigarerecept här i bloggen på Cordon bleu under middagstips
Fortsättning på. Nu är det höst och dags igen. Här kollar vi hur långt jäsningen gått. Nu står jag och mäter alkoholhalt, kokar sockerlag och suckar över att jag inte mätt ordentligt från början
Ännu en vecka börjar lida mot sitt slut och om inte alltför många timmar är det dags för fredagsmys. Denna helg är min älskade man bortrest på grabbig whiskeyresa så ikväll blir det mys hemma hos mamma och Staffan och resten av helgen blir lite bakning, möbelbyggande, träning (förhoppningsvis), jobb och avslutningsvis ett 2-årskalas för världens bästa systerson
Botten. Skär brödet i bitar och mixa det till smulor i en matberedare. Smält smöret. Blanda smör och brödsmulor och tryck ut blandningen i en form med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Ingredienser. 5 st hela rensade abborrar med ben5 st medelstora potatisar, 3 st rödlök, 2 st rödbetor2 st palsternacka, några dillkvistar och gräslöksalt och peppar samt smör till bryning av rotsakerna
När och varför man började att behandla torkad fisk med lut vet man inte helt säkert, men att det är en mycket gammal tradition kan man med säkerhet fastslå
This post "Surdegsbröd med syrade morötter och kummin" was originally uploaded by Tyra Hallsénius Lindhe in the blog KÖKSTRÄDGÅRDEN - The Kitchen Garden - Le Jardin Potager
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.