Bilderna kanske inte är de bästa, men vilken grym tårta. Lätt att baka, lätt att äta. Ja nu var det ju över en vecka sen konfirmationen, men jag har gjort lite annat så det har inte blivit några uppdateringar
Bottnar. Sätt ugnen på 175° • Riv mandelmassan grovt, vispaner äggvitan • Rör till en tjock, slät smet • Fyll en spritspåsemed massan och spritsa runda bottnar på en plåt klädd medbakplåtspapper • Du kan också klicka ut massan med ensked • Grädda mitt i ugnen i 12–15 minuter • Låt svalna enstund på plåten • Lossa sedan bottnarna från plåten ochlägg dem att kallna på galler med den släta sida upp
Jag har sagt förut att om jag skulle behöva välja endast ett bakverk som jag skulle leva på skulle det bli semlor, men biskvier… Det kommer nog på en väldigt, väldigt nära andra plats
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.