Servera med ris och sweetchili samt lime i klyftor. Kokospanerad fisk med sweetchili och lime (4 portioner)Ca 1 dl vetemjölCa 2 dl kokos2 ägg600 gram vit fisk, t ex spättafiléer1 tsk salt1 msk smör1 msk olivoljaCa 2 dl sweetchili1 lime i klyftorGör så här
Sweetchilisås är en storfavorit här hemma och väldigt enkelt att göra själv. Men vill du ha den mildare så välj en mildare chilisort (tex Dutch chili som är den "vanliga" chilin i våra butiker)
6 1 1/2 kg kycklingben 1 1/2 msk maizena majsstärkelse 3/4 dl sweetchilisås 3/4 dl finriven ingefära 3 msk japansk soja 1 1/2 tsk salt flingsalt att strö över koriander till garnering Lägg till i inköpslistan
Tillsätt då lite finhackad, färsk thai chili. 650 g Sweetchili- marinerad strimlad kycklinglårfilé. Koka upp vatten till nudlarna och lägg i dem när du börjar bli färdig med kyckling woken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.