Smula ner jästen i havregrynsblandningen. Blanda samman 3 dl mjölk och havregrynen, låt detta svälla i minst 1 timme. Blanda 3 dl mjölk med oljan och värm detta till 37 grader. 3 dl havregryn
När jag skrev om maskrossirapen fick jag frågan om ett våffelrecept att avnjuta ihop med sirapen. Vi har ganska nyligen skaffat oss ett våffeljärn och lyckades i samband med det lägga vantarna på ett fantastiskt våffelrecept
Smörj en avlång form, bröa med sesamfrö. Du kan smaksätta brödet med 1 dl oliver, eller 1 dl hackad färsk spenat, eller 1 dl stekt bacon eller 1 dl brieost eller något annat gott som du gillar
Garnera med bär eller frukt. Vispa under tiden ihop resten av ingredienserna med elvisp och fördela sedan smeten lika i formarna och grädda ytterligare i 10-15 min
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.