11 kilometer
lätt distans då jag ”klättrade” upp till vattentornet i Slottsskogen och sen joggade ner via Linnégatan till Rosenlund och tog båten sista biten till jobbet. Hur härligt? Solen sken också…
De här småkakorna bara måste ni prova, de är så goda. Jag tror att det är saltet i dem som gör det. Jag har fått receptet av min rara granne Lil, efter att ha ätit en ansenlig mängd av dem hemma hos henne
Riv kålen med mandolin eller så tunt du kan med kniv. Woka på hög värme tillsammans med lite rapsolja tills kålen mjuknat men fortfarande har tuggmotstånd
Här har jag sedan valt att fräga vit choklad med lila pastafärg, men man kan ju utesluta pastafärgen och använda vanligvit choklad eller använda sig av mjölk – eller mörk choklad
litehimalayasaltKryddor (t. svartpeppar, chili, Stekpotatiskrydda från ExoticGraden)Mixa mandeln. Riv löken, rödbetorna och morötterna smått i matberedare
Macarons är ju verkligen söta små bakverk - i dubbel bemärkelse. De är tyvärr litetidskrävande att baka men det gör inte så mycket för resultatet blirfantastiskt
Här har jag sedan valt att fräga vit choklad med lila pastafärg, men man kan ju utesluta pastafärgen och använda vanligvit choklad eller använda sig av mjölk - eller mörk choklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.